Add Value logo

Werken met ons

Elise Grimbergen
Software Testing & Managing Consultant
Elise Grimbergen
thetravelingrecruiter.nl

Waarom Add Value?

Bij Add Value geloven we dat recruitment ook op een relaxte en menselijke manier kan. Wij zetten de carrière van onze professionals en het succes van onze relaties voorop. Wij geloven in de kracht van het netwerk en de referentie. Voor ons zijn referenties van tevreden partners het hoogst haalbare doel.

Recruitment gaat om mensen en elkaar vertrouwen. Daarom pushen wij niet maar handelen we vanuit het belang van de opdrachtgever en professional, in plaats van onze portemonnee. Wij geloven erin dat we op een aangename manier, toegevoegde waarde kunnen leveren voor de professional en opdrachtgever.

Sales

Management

Security

BI & Data

Recruitment

Young Professionals

Software Testing

Cloud

Dynamics

Microsoft 365

Onze Added Value

Wij geloven dat de klanten en professionals in ons netwerk intelligente en volwassen mensen zijn die zelf hun keuzes kunnen maken. Daarom geven we onze professionals en klanten keuzes en de tools om deze beslissingen te maken. Wij geloven niet in spammen. Wij geloven niet in de hard-sell.

We netwerken en helpen professionals die meestal niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan en die vaak niet hun maximale potentieel benutten op hun huidige positie. Voor hen gaan we aan de slag met het vinden van opties die goed bij ze passen. 

Tegelijkertijd zijn we voor een selecte groep opdrachtgevers, die zich steeds verder uitbreidt, de ogen en oren in deze markt. Dit alles op een professionele, ethische en kwalitatief hoogstaande manier. Daarom breidt ons netwerk zich dagelijks uit. Zo maken wij de match tussen de werkgever en werknemer en zijn we beide van dienst.

Onze waarden logo

Dit mag je van ons verwachten

Netwerk
Wij zijn constant bezig methet uitbreiden van ons netwerk, zo kunnen wij inspelen op vraag en aanbod.
Ethiek
Wij handelen vanuit het belang van de professional en werkgever. Wij hechten veel waarde aan een oprechte en ethische vorm van werken.
Transparante communicatie
Wij staan voor eerlijke en open communicatie zonder verrassingen.
Inhoudelijke kennis
Elke consultant beschikt over technische basiskennis in zijn specifieke sector.
Persoonlijke aanpak 
Wij streven ernaar om elke klant en professional van een prettige en persoonlijke service te voorzien.

Waarom vanuit Palma?

Wij zijn locatie-onafhankelijke recruiters met ons hoofdkantoor in Palma de Mallorca en teamleden verspreid over Europa en Azië. Recruitment is een van de mooie beroepen waarvoor je niet per sé een duur kantoor op de Zuidas hoeft te hebben en corneliani pakken hoeft te dragen. Wij bieden ons team dan ook de vrijheid om te werken waar ze willen. Op die manier bouwen we aan een team dat zelf zijn manier van leven en werken invult, terwijl ze dagelijks de lange termijn relaties in niche markten onderhouden. Het is 2022 tenslotte.

Wij geloven dat als je de mogelijkheid hebt om je manier van leven in te delen, er betere resultaten bereikt worden. Happy people work harder!

“Opportunities don’t happen, you create them.

- Chris Grosser

Ontmoet ons team

Onze Add-Value helden staan elke dag voor je klaar. Behalve in het weekend of op Koningsdag (of om het even welke Spaanse vrije dag), dan zijn ze andere, in de regel heel gezellige en sociale dingen aan het doen.

Lamin Sawaneh

D365 & Power Platform Consultant

Sander van de Riet

Cloud Consultant

Thierry Bekker

Software Testing Consultant

Martijn Pennings

Functional 365 & Adoptie Consultant

Daan Grimbergen

Cloud Consultant

Larissa van Holst

Allround Alleskunner

Elise Grimbergen

Software Testing & Managing Consultant

Jeroen van Holst

OPPERHOOFD

Marijn de Groot

Managing Consultant

Daniel Parijs

Senior Cloud Consultant

Rafke Slager

Senior Consultant Dynamics 365

Lisa Adema

Marketeer


Contact

Voor meer informatie en contact, bezoek onze website:
www.add-value.nl

Je kan ons ook terugvinden op Facebook, Instagram, LinkedIn & TikTok onder @addvaluerecruitmentnl