Over ons

Microsoft Recruitment, een nichemarkt

Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces met als doel om de beste IT-professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure).Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

Recruiters foto 1
Recruiters foto 2
Vertrouwd door

Dit vertellen professionals over Add Value

We kunnen zelf wel zeggen hoe fantastisch we zijn, maar we vinden het nog veel stoerder om dat anderen voor ons te laten doen!

Add Value brengt ons in contact met goede professionals

Ik ken Add Value als een relaxte partij om mee samen te werken. Ze brengen ons regelmatig en consistent in contact met goede professionals om ons team te versterken. Het is uiteraard niet altijd een match maar het is beduidend vaker in de goede richting dan niet. Ik denk dat wij gemiddeld 2 man per jaar van ze aannemen, wat een prima score is.

Meindert Jan Waardenburg
Directeur bij i-experts
i-experts kleurlogo
Meindert Jan profielfoto

Het contact verloopt op de juiste manier

Jeroen heeft een echte no nonsens houding, net als ik. Hij geeft mij het gevoel dat je écht contact met hem hebt. Het blijft werken en zaken doen, maar ik heb wel altijd het gevoel dat dit op de juiste manier gebeurd. Hij komt ook alleen met vacatures die écht bij je passen. Daardoor weet ik ook dat ik de volgende keer weer Add Value inschakel.

Edwin van Helfteren
Project Director bij Silverside
Silverside logo
Edwin van Broad Horizon

Wat je van ons kan verwachten

Ons bedrijf kent geen grenzen.

Spam icon

Veel spam

We spammen je helemaal kapot met niet-passende vacatures. Je wordt knettergek van ons en daar hebben we totaal geen boodschap aan.
Cold call icon

Pushen

We werken voor onze commissie en of een baan bij je past zal ons een zorg zijn. Gewoon accepteren; kunnen wij tenminste een nieuwe Rolex kopen!
Toestemming icon

Zonder toestemming

Jouw CV is ons marketingmateriaal. We leggen het ongevraagd bij elke willekeurige IT-director neer. Met 1 druk op de knop. Mooi he?
clown icon

Alleen maar nep-vacatures

Wij posten veel vacatures die fantastisch klinken. Maar de grap is: We hebben ze helemaal niet. Wel reageren toch alsjeblieft. Dan kunnen wij je CV tenminste rondspammen.

En nu even serieus

Wil jij weten waarom Add Value de Microsoft recruitment partij van Nederland is waar lange termijn voor snelle winst gaat? Klik hier voor onze echte werkwijze voor werkgevers en professionals.
Contacteer ons

Ontmoet ons team

Onze Add-Value helden staan elke dag voor je klaar. Behalve in het weekend of op Koningsdag (of om het even welke Spaanse vrije dag), dan zijn ze andere, in de regel heel gezellige en sociale dingen aan het doen. Wil je meer weten over een teamlid of hun openstaande vacatures? Klik dan op hun foto!

Jeroen van Holst

Teamlead

Marijn de Groot

Managing Consultant

Daniel Parijs

Senior Cloud Consultant

Isabelle van der Tuin

Office 365 & SharePoint Consultant

Elise Grimbergen

Software Testing Recruiter

Rafke Slager

Senior Consultant Dynamics 365

Daan Grimbergen

Cloud Recruiter

Lisa Adema

Creative Director

Larissa Van Holst

Allround Alleskunner