Over ons

Microsoft Recruitment, een nichemarkt

Wij zijn Add-Value, een IT Recruitment Boutique, gevestigd op Palma de Mallorca, in Nederland en in Bali.  Onze Missie, ofwel datgene wat ons uniek maakt en wat we tot in het DNA van de organisatie dragen, is deze: Door recruitment professionals vrijheid en ondernemerschap te bieden, leveren wij tailormade recruitment oplossingen aan IT’ers en organisaties.

Wat betekent dit in de praktijk? Dat wij onze mensen aansporen om hun eigen manier van netwerken en recruiten te vinden en daarin dicht bij zichzelf kunnen blijven. Ook stimuleren we ondernemerschap en houden we een ondernemende geest. Tot slot staat vrijheid voor ons bovenaan. Onze mensen hebben de vrijheid om hun werk te doen vanaf waar ze willen, hoe ze willen en vooral ook wanneer ze willen. Maandag tot vrijdag, 9-tot-5-mentaliteit is echt wel heel erg 2002.

Voor onze opdrachtgevers en de professionals in ons netwerk betekent dat doordat wij vrijheid en ondernemerschap bieden aan onze consultants, de consultants voor lange tijd zich kunnen en willen binden aan Add Value en daarom steeds meer en beter de markt kunnen bedienen. Het is aan het einde van de rit een marathon, en geen sprint. Door goed voor onze mensen te zorgen kunnen zij de marathon uitlopen.

Vertrouwd door

Dit vertellen werkgevers over Add Value

We kunnen zelf wel zeggen hoe fantastisch we zijn, maar we vinden het nog veel stoerder om dat anderen voor ons te laten doen!

“Add Value is een van de weinige recruitment partijen waar ik mee werk, en dat is om de volgende redenen:”

Het contact is prettig, professioneel, niet opdringerig en met mijn belang duidelijk voorop. Ze nemen hun werk serieus en gaan efficiënt met mijn tijd om. Ik merk dat Add Value er voor de lange termijn in zit en dat waardeer ik.

Dave Kiwi
Algemeen directeur bij 2AT

Bij Add Value werken geen ja-knikkers en dat resulteert in goede sparringssessies en gezonde pittige gesprekken

Wij werken sinds 2021 met Add Value samen om de beste Test Automation Specialisten te vinden en aan ons te binden. Bij Add Value werken geen ja-knikkers en dat resulteert in goede sparringssessies en gezonde pittige gesprekken, maar zonder wrijving is er natuurlijk ook geen glans. We houden samen het doel in de gaten, waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Dit resulteert in goede interviews met professionals die bij ons passen.

Jimmy de Water
Founder bij Enqore

Add Value is een bewezen en steady partner waar we altijd op hebben kunnen rekenen en dat ook blijven doen

Wij werken sinds 2010 samen met Add Value om Microsoft Professionals te vinden en aan tafel te krijgen. Dat verloopt al die jaren consistent, prettig en aangenaam. Waar het in de IT-recruitment wereld soms wel een komen en gaan lijkt van partijen en consultants is Add Value een bewezen en steady partner waar we altijd op hebben kunnen rekenen en dat ook blijven doen.

Maarten Eekels
Chief Technology Officer bij Rapid Circle

Het contact verloopt op de juiste manier

Jeroen heeft een echte no nonsens houding, net als ik. Hij geeft mij het gevoel dat je écht contact met hem hebt. Het blijft werken en zaken doen, maar ik heb wel altijd het gevoel dat dit op de juiste manier gebeurd. Hij komt ook alleen met vacatures die écht bij je passen. Daardoor weet ik ook dat ik de volgende keer weer Add Value inschakel.

Edwin van Helfteren
Project Director bij Silverside
Silverside logo
Edwin van Broad Horizon

Add Value brengt ons in contact met goede professionals

Ik ken Add Value als een relaxte partij om mee samen te werken. Ze brengen ons regelmatig en consistent in contact met goede professionals om ons team te versterken. Het is uiteraard niet altijd een match maar het is beduidend vaker in de goede richting dan niet. Ik denk dat wij gemiddeld 2 man per jaar van ze aannemen, wat een prima score is.

Meindert Jan Waardenburg
Directeur bij i-experts
i-experts kleurlogo
Meindert Jan profielfoto

Wat je van ons kan verwachten

Ons bedrijf kent geen grenzen.

Spam icon

Veel spam

We spammen je helemaal kapot met niet-passende vacatures. Je wordt knettergek van ons en daar hebben we totaal geen boodschap aan.
Cold call icon

Pushen

We werken voor onze commissie en of een baan bij je past zal ons een zorg zijn. Gewoon accepteren; kunnen wij tenminste een nieuwe Rolex kopen!
Toestemming icon

Zonder toestemming

Jouw CV is ons marketingmateriaal. We leggen het ongevraagd bij elke willekeurige IT-director neer. Met 1 druk op de knop. Mooi he?
clown icon

Alleen maar nep-vacatures

Wij posten veel vacatures die fantastisch klinken. Maar de grap is: We hebben ze helemaal niet. Wel reageren toch alsjeblieft. Dan kunnen wij je CV tenminste rondspammen.

En nu even serieus

Wil jij weten waarom Add Value de Microsoft recruitment partij van Nederland is waar lange termijn voor snelle winst gaat? Klik hier voor onze echte werkwijze voor werkgevers en professionals.
Contacteer ons

Ontmoet ons team

Onze Add-Value helden staan elke dag voor je klaar. Behalve in het weekend of op Koningsdag (of om het even welke Spaanse vrije dag), dan zijn ze andere, in de regel heel gezellige en sociale dingen aan het doen. Wil je meer weten over een teamlid of hun openstaande vacatures? Klik dan op hun foto!

Jeroen van Holst

OPPERHOOFD

Marijn de Groot

Managing Consultant

Daniel Parijs

Senior Cloud Consultant

Elise Grimbergen

Software Testing & Managing Consultant

Rafke Slager

Senior Consultant Dynamics 365

Daan Grimbergen

Cloud Consultant

Lisa Adema

Marketeer

Larissa van Holst

Allround Alleskunner

Martijn Pennings

Functional 365 & Adoptie Consultant

Thierry Bekker

Software Testing Consultant

Sander van de Riet

Cloud Consultant

Lamin Sawaneh

D365 & Power Platform Consultant