Professionals

Een specifieke werkwijze voor Microsoft Professionals

Kies nu voor een IT-job met een competitief loon en extralegale voordelen. Werk aan interessante projecten en groei door in de markt van jouw keuze.

Jij het talent en de kennis, wij het netwerk. Naast je bagage in de IT-wereld kijken we ook naar wie jij bent en wat jouw happy maakt op je werkplek. Een cultural fit met je toekomstige werkgever vinden wij daarom belangrijk. Wij zetten in op een duurzame relatie, met jou en met de bedrijven waar wij voor werken. Het zorgvuldige matchingproces door onze professionals zorgt dat wij onze naam waarmaken: Add Value.

Vertrouwd door
1
/5

Cloud Professionals

Van IT support tot DevOps engineer tot cloud architect; wat jouw huidige rol nu ook is, Add Value heeft waarschijnlijk een mooie volgende stap voor je. Daniël, Marijn, Daan en Amber, het cloud team, werken samen met een aantal van de mooiste cloud clubs in Nederland. Bedrijven die de cloud écht snappen. Wij als recruiters doen er natuurlijk zo veel mogelijk aan om het zelf ook te snappen en hebben daarom ook onze Azure Fundamentals gehaald. Wil jij dus eens vrijblijvend sparren met één van onze gecertificeerde cloud recruiters?

Bekijk alle Cloud vacatures
2
/5

Software Testing

Het testen van software wordt steeds belangrijker binnen de IT. Sinds 2021 richt Add-Value zich dan ook op het werven en selecteren van Software Testers. Ben jij een Agile tester, een Automation Tester, een Testcoördinatior of Testmanager? Elise gaat samen met jou op zoek naar de perfecte match op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Wil jij eens kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil je gewoon eens sparren over de markt? Elise Grimbergen gaat graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden als Software Testing professional.

Bekijk alle software testing vacatures
3
/5

Dynamics & Power Platform

Add Value bemiddelt al ruim 5 jaar Dynamics professionals bij verschillende opdrachtgevers. Ongeacht wat je wensen zijn voor je volgende positie, wij kunnen in ons uitstekende netwerk op zoek naar juist die rol bij juist die organisatie. Van internationale eindgebruikers, het publieke domein, banken en verzekeraars of consultancy organisaties, we hebben het allemaal in portfolio.

Bekijk alle Dynamics vacatures
Microsoft Dynamics logo
4
/5

Functional 365 Consultants & Change & Adoptie

Sinds 2010 is Add Value toegewijd aan de destijds Office 365 en SharePoint markt.Inmiddels beter bekend als Microsoft 365. De menselijke factor bij de implementatie van nieuwe systemen en processen bepaalt het succes van een IT- traject. Dat weten wij en dat weten onze klanten. Daarom hebben wij binnen Add Value naast de techniek ook een sterke focus op change en adoptie. Meer dan 13 jaar ervaring zorgt logischerwijs voor een dijk van een netwerk en een uitstekend trackrecord.

5
/5

Microsoft Power BI & Data Professionals

Sinds 2023 hebben we bij Add Value ook het specialisme van Business Intelligence en Data binnen de Microsoft stack opgepakt. Dit is een mooie uitbreiding op de specialismen die we al hadden. We helpen zowel starters, medioren en senioren binnen dit werkveld. We hebben een diversiteit aan opdrachtgevers in ons netwerk: variërend van internationale eindgebruikers, het publieke domein, banken en verzekeraars of consultancy organisaties, we hebben het allemaal in portfolio.

Bekijk alle Power Bi vacatures
Microsoft .Net logo