Professionals

Een specifieke werkwijze voor Microsoft Professionals

Kies nu voor een IT-job met een competitief loon en extralegale voordelen. Werk aan interessante projecten en groei door in de markt van jouw keuze.

Jij het talent en de kennis, wij het netwerk. Naast je bagage in de IT-wereld kijken we ook naar wie jij bent en wat jouw happy maakt op je werkplek. Een cultural fit met je toekomstige werkgever vinden wij daarom belangrijk. Wij zetten in op een duurzame relatie, met jou en met de bedrijven waar wij voor werken. Het zorgvuldige matchingproces door onze professionals zorgt dat wij onze naam waarmaken: Add Value.

Jeroen aan het bellen
Vertrouwd door
1
/5

Cloud Professionals

Van IT support tot DevOps engineer tot cloud architect; wat jouw huidige rol nu ook is, Add Value heeft waarschijnlijk een mooie volgende stap voor je. Daniël, Marijn en Daan, het cloud team, werken samen met een aantal van de mooiste cloud clubs in Nederland. Bedrijven die de cloud écht snappen. Wij als recruiters doen er natuurlijk zo veel mogelijk aan om het zelf ook te snappen en hebben daarom ook onze Azure Fundamentals gehaald. Wil jij dus eens vrijblijvend sparren met één van onze gecertificeerde cloud recruiters?

Bekijk alle Cloud vacatures
Azure logo
2
/5

Microsoft Office 365 Professionals

Vanaf de oprichting in 2010 werkt Add Value al toegewijd op de SharePoint markt, waar natuurlijk recenter Office 365 en Teams voor in de plaats is gekomen. Meer dan 12 jaar ervaring zorgt logischerwijs voor een dijk van een netwerk en een uitstekend trackrecord. Isabelle van der Tuin is onze expert op deze markt. Ze gaat graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden als Microsoft Office 365 professional.

Bekijk alle office 365 vacatures
Office 365 logo
3
/5

Microsoft Dynamics CRM Professionals

Add Value bemiddelt al ruim 5 jaar Dynamics professionals bij verschillende opdrachtgevers. Ongeacht wat je wensen zijn voor je volgende positie, wij kunnen in ons uitstekende netwerk op zoek naar juist die rol bij juist die organisatie. Van internationale eindgebruikers, het publieke domein, banken en verzekeraars of consultancy organisaties, we hebben het allemaal in portfolio.

Bekijk alle Dynamics vacatures
Microsoft Dynamics logo
4
/5

Change & Adoptie

De menselijke factor bij de implementatie van nieuwe systemen en processen bepaalt het succes van een IT- traject. Dat weten wij en dat weten onze klanten. De gebruiker staat (gelukkig) centraal. Daarom hebben we bij Add Value ook een sterke focus op change en adoptie. Bij gespecialiseerde niche-consultancy partijen tot grote internationale eindgebruikers, wij weten wat er speelt en waar professionals gezocht worden.

5
/5

Microsoft .NET Professionals

Vanuit onze zusterorganisatie Roble Recruitment vertegenwoordigen wij .NET developers op het moment dat ze een nieuwe positie zoeken. Roble bestaat uit vier consultants die zich optimaal inzetten voor hun opdrachtgevers en professionals. Ook bij Roble staat de professional centraal en stellen zij je in staat om een goede keuze te maken bij de partijen die ze vertegenwoordigen.

Bekijk alle .Net vacatures
Microsoft .Net logo