Professionals

Een specifieke werkwijze voor Microsoft Professionals

Kies nu voor een IT-job met een competitief loon en extralegale voordelen. Werk aan interessante projecten en groei door in de markt van jouw keuze.

Jij het talent en de kennis, wij het netwerk. Naast je bagage in de IT-wereld kijken we ook naar wie jij bent en wat jouw happy maakt op je werkplek. Een cultural fit met je toekomstige werkgever vinden wij daarom belangrijk. Wij zetten in op een duurzame relatie, met jou en met de bedrijven waar wij voor werken. Het zorgvuldige matchingproces door onze professionals zorgt dat wij onze naam waarmaken: Add Value.

Vertrouwd door
1
/4

Cloud Professionals

Van IT support tot DevOps engineer tot cloud architect; wat jouw huidige rol nu ook is, Add Value heeft waarschijnlijk een mooie volgende stap voor je. Marijn, Daniël, Daan en Sander het Cloud team, werken samen met een aantal van de mooiste Cloud clubs in Nederland. Bedrijven die de Cloud écht snappen. Wij als recruiters doen er natuurlijk zo veel mogelijk aan om het zelf ook te snappen en hebben daarom ook onze Azure Fundamentals gehaald. Wil jij dus eens vrijblijvend sparren met één van onze gecertificeerde cloud recruiters?

Bekijk alle Cloud vacatures
2
/4

Software Testing

Het testen van software wordt steeds belangrijker binnen de IT. Sinds 2021 richt Add-Value zich dan ook op het werven en selecteren van Software Testers. Ben jij een Agile tester, een Automation Tester, een Testcoördinatior of Testmanager? Elise en Thierry gaan samen met jou op zoek naar de perfecte match op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Wil jij eens kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil je gewoon eens sparren over de markt? Elise Grimbergen en Thierry Bekker gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden als Software Testing professional.

Bekijk alle software testing vacatures
3
/4

Dynamics & Power Platform

Of het nu gaat om Financials & Operations, Business Central, Customer Engagement of het Power Platform – senior consultant Rafke Slager heeft alles in huis om je te helpen.

Of je nu op zoek bent naar nieuw personeel, een frisse carrièrestap, marktinzichten of loopbaanadvies, met slechts één klik op haar foto hieronder kun je indrukwekkende job portfolio's en contactinformatie ontdekken. Wie weet kan Rafke precies datgene bieden wat je zoekt!

Bekijk alle Dynamics vacatures
Microsoft Dynamics logo
4
/4

Functional 365 Consultants & Change & Adoptie

Sinds 2010 is Add Value toegewijd aan de destijds Office 365 en SharePoint markt.Inmiddels beter bekend als Microsoft 365. De menselijke factor bij de implementatie van nieuwe systemen en processen bepaalt het succes van een IT- traject. Dat weten wij en dat weten onze klanten. Daarom hebben wij binnen Add Value naast de techniek ook een sterke focus op change en adoptie. Meer dan 13 jaar ervaring zorgt logischerwijs voor een dijk van een netwerk en een uitstekend trackrecord.