Professionals

Een specifieke werkwijze voor Microsoft Professionals

Kies nu voor een IT-job met een competitief loon en extralegale voordelen. Werk aan interessante projecten met jouw persoonlijke talenten en groei door in de markt die jij kiest.

Jeroen aan het bellen
Vertrouwd door
1

Microsoft Azure Professionals

Van IT Support tot DevOps Engineer tot Cloud Architect; wat jouw huidige rol nu ook is, wij hebben waarschijnlijk een mooie volgende stap voor je. Daniël en Marijn, het Cloud team, werken samen met een aantal van de mooiste Cloud clubs in Nederland. Bedrijven die de Cloud écht snappen. Wij als Recruiters doen er natuurlijk zo veel mogelijk aan om het zelf ook te snappen, en hebben daarom zelf ook onze Azure Fundamentals gehaald. Wil jij dus eens vrijblijvend sparren met 1 van onze gecertificeerde Cloud Recruiters?

Bekijk alle Azure vacatures
Azure logo
2

Microsoft Office 365 Professionals

Vanaf de oprichting in 2010 werkt Add Value al toegewijd op de SharePoint markt, waar natuurlijk recenter Office365 voor in de plaats is gekomen. Meer dan 12 jaar ervaring zorgt logischerwijs voor een dijk van een netwerk en een uitstekend trackrecord. Momenteel werkt Isabelle van der Tuin deze markt, terwijl zij ook werkt aan de travelling recruiter.

Bekijk alle office 365 vacatures
Office 365 logo
3

Microsoft Dynamics CRM Professionals

Vanuit Add Value bemiddelen we reeds 5 jaar Dynamics professionals bij verschillende opdrachtgevers. Ongeacht wat je wensen zijn in je volgende positie, wij kunnen in ons uitstekende netwerk op zoek naar juist die rol bij juist die organisatie. Van internationale eindgebruikers, het publieke domein, banken en verzekeraars of consultancy organisaties, we hebben het allemaal in portfolio.

Bekijk alle Dynamics vacatures
Microsoft Dynamics logo
4

Change & Adoptie

IT is allang niet meer het feest van de directie. De gebruiker staat (gelukkig) centraal. Dat zijn wij en dat zien onze klanten. Daarom hebben we bij Add Value ook een strerke focus op Change en Adoptie. Bij gespecialiseerde niche-consultancy partijen tot grote internationale eindgebruikers, wij weten wat er speelt en waar professionals gezocht worden.

Bekijk alle Sharepoint vacatures
Microsoft Sharepoint logo
5

Microsoft .NET Professionals

Vanuit onze zusterorganisatie Roble Recruitment vertegenwoordigen wij .NET Developers op het moment dat ze een nieuwe positie zoeken. Roble bestaat uit 4 consultants die zich optimaal inzetten voor hun opdrachtgevers en professionals. Bij Roble staat ook de professional centraal en stellen zij je in staat om een goede keuze te maken bij de partijen die ze vertegenwoordigen.

Bekijk alle .Net vacatures
Microsoft .Net logo