Werkgevers

Microsoft Recruitment, een nichemarkt

Add Value helpt jouw bedrijf met het vinden van de juiste IT-professional. We weten hoe belangrijk het is dat het juiste talent op de juiste plaats terechtkomt. Naast opleiding en specialisatie houden we daarom altijd rekening met de persoonlijkheid en ambities van de professional die wij zoeken voor jouw job.

Wij gaan, net zoals jij, voor duurzame relaties en zoeken daarom ook naar de cultural fit. Dit zorgvuldige matchingproces door onze professionals zorgt dat wij onze naam waarmaken: Add Value.

Vertrouwd door
1

De Intake

We beginnen met een telefonische intake. Dit om net zo enthousiast te worden over je organisatie als jij bent. Wij willen jouw organisatie leren kennen, de vacature die je open hebt staan en uiteraard wat voor soort type IT professional je zoekt.
Samen bespreken we de ins & outs van de rol en stellen we samen een plan op om tot succes te komen.

2

De Search

Daarna beginnen we met het zoeken in ons netwerk door middel van referenties & headhunten. Naast de juiste professionele skills moet een kandidaat ook passen binnen jouw bedrijfscultuur. We benaderen de IT professionals uiteraard respectvol en vriendelijk. Op een professionele en enthousiaste manier introduceren wij vervolgens de vacature en jouw organisatie. 

3

De Kwalificatie

Bij interesse gaan we met de geselecteerde professional een uitgebreid gesprek aan om zijn situatie, motivatie en achtergrond te bespreken. Hierdoor leren we de professional kennen. We bepalen of er een juiste match is met de vacature, jouw organisatie en elkaars toekomstvisie. Als het plaatje klopt, volgt de introductie.

4

Het Proces

Zowel voor als na de gesprekken zorgen we ervoor dat iedereen op de hoogte is van alle relevante informatie.
Ook het bespreken van de wederzijdse feedback is een standaard onderdeel. Daarnaast vertegenwoordigen wij beide partijen zo goed mogelijk tijdens de salarisonderhandelingen. Het doel van dit proces is om ervoor te zorgen dat zowel opdrachtgever als professional tevreden is met de uitkomst. We koersen op een langdurige samenwerking.

5

De vinger aan de pols

Na de start houden we zes maanden contact om er zeker van te zijn dat de aanvang verloopt volgens de verwachting. Zo heb jij een nieuwe professional aan boord waar je op kunt bouwen.