Werkgevers

Microsoft Recruitment, een nichemarkt

Add Value helpt jouw bedrijf met het vinden van de juiste IT-Professional. We weten hoe belangrijk het is dat het juiste talent op de juiste plaats terechtkomt. Naast opleiding en specialisatie houden we daarom altijd rekening met de talenkennis en persoonlijke ambities van onze professionals.

We weten hoe belangrijk het is dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. Naast opleiding…. Met de culturele fit en persoonlijke ambities van onze professionals.

Recruiter aan het werk
Vertrouwd door
1

De Intake

We beginnen met een telefonische intake. Dit om net zo enthousiast te worden over je organisatie als dat jij dat bent. We willen jouw organisatie leren kennen, de Microsoft vacature die je open hebt staan en uiteraard wat voor soort type IT professional je zoekt.
Samen bespreken we de ins & outs van de rol en stellen samen een plan op om tot succes te komen.

2

De Search

Daarna beginnen we met het zoeken in ons netwerk, door middel van referenties & headhunten.
We benaderen de IT professionals respectvol en vriendelijk. Op die manier presenteren we de positie en jouw organisatie. Op een manier waarbij jouw organisatie representatief en professioneel overkomt waar professionals erg enthousiast van worden.

3

De Kwalificatie

Bij interesse gaan we met de professional in kwestie een uitgebreid gesprek aan om zijn situatie, motivatie en achtergrond te bespreken. Hierbij leren we de professional kennen en kijken we of er een match is met de Microsoft vacature, jouw organisatie en elkaars toekomstvisie. Als we samen deze match zien, volgt er een introductie.

4

Het Proces

Voor en na de gesprekken zorgen we ervoor dat iedereen op de hoogte is van de relevante informatie.
Ook het bespreken van de wederzijdse feedback is een standaard onderdeel. Bij salarisonderhandelingen vertegenwoordigen we beide partijen zo goed mogelijk. Het doel tijdens dit proces is om ervoor te zorgen dat zowel de werkgever als professional tevreden is met de uitkomst. Dit is namelijk de start van een, hopelijk, langdurige samenwerking. Dat is het uitgangspunt.

5

De vinger aan de pols

Na de start houden we 6 maanden contact om samen er zeker van te zijn dat de aanvang verloopt zoals we beiden verwachten. Hiermee heb jij een nieuwe professional aan boord waar je op kunt bouwen.