Werken bij Add Value

Waar recruitment professionals locatie onafhankelijk de vrijheid hebben om goede revolutionaire ideeën uit te werken en te bouwen!

Heb jij al lange tijd de ambitie om in het buitenland te wonen en werken? Bekijk onze sollicitatievideo met directeur Jeroen van Holst

Add Value logo

Waar recruitment professionals de vrijheid hebben om locatie-onafhankelijk revolutionaire ideeën uit te werken en te realiseren!

Vrijheid

Vrijheid

No-nonsense club

No-nonsense club

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Vriendenteam

Vriendenteam

Avonturiers

Avonturiers

Kwaliteit

Kwaliteit

Wat jij moet weten als je bij ons komt werken

Ons kantoor heeft maar liefst 3 trouwe viervoeters. Zij zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer op de werkvloer. Wanneer je gestrest bent of behoefte hebt aan een korte pauze, kun je altijd een van onze honden knuffelen en gezelschap houden.

3 office dogs en 1 goudvis

Suri, Cookie, Bru en Stevie de goudvis.

Ons kantoor op Mallorca biedt niet alleen adembenemende uitzichten, maar is ook de perfecte plek om even te ontspannen na een lange werkdag met prachtige stranden en historische bezienswaardigheden binnen handbereik. Ons kantoor op Bali biedt een andere unieke ervaring, werken vanuit een tropische jungleomgeving, en bovendien biedt het de geweldige gelegenheid om de Balinese cultuur te ontdekken!

3 kantoren

Mallorca, Bali & Nederland

Bij ons draait het niet alleen om wat we doen, maar ook om met wie we het doen. Onze 12 collega's zijn niet alleen uitzonderlijk getalenteerd en gepassioneerd over hun werk, maar zijn ook gewoon ontzettend leuke mensen om mee samen te werken. We leren van elkaar, steunen elkaar en hebben vooral veel plezier samen!

12 enthousiaste collega’s

Bij ons team draait het niet alleen om hard werken, maar ook om het vieren van successen en het samen creëren van een positieve werkcultuur. Daarom stoppen wij elke laatste vrijdag van de maand om 13:15 uur met werken om gezamenlijk te lunchen en het weekend te vieren!

Lunchen

ELKE VRIJDAG

Elk jaar organiseren wij zomer- en eindejaars celebrations om onze successen te vieren en samen te ontspannen. Het hele team komt dan bij elkaar op Mallorca om te genieten van fancy etentjes, leuke boottrips en nog veel meer leuke activiteiten!

Zomer & eindejaar

celebration

Als extra motivatie organiseren salesgames met incentive trips naar steden als Madrid, San Sebastian en andere zonovergoten bestemmingen!

Incentive trips

Madrid, Ibiza & more!

Benieuwd of jij het Add Value DNA hebt? Doe dan snel de test hieronder!

Het recruitment vak is soms net als ondernemen, maar dan wel zonder het ondernemersrisico. Jij bent verantwoordelijk voor jouw markt en kunt deze bedienen met je eigen persoonlijke touch. Hierdoor zien we dat de meeste vaardige consultants op zijn minst een vleugje ondernemersgeest hebben.
Werken in de recruitment industrie komt met strakke deadlines en hoge werkdruk en vaak afwijzing. Succesvolle consultants weten dit en kunnen de hoge werkdruk goed combineren met ontspanning. Je bent dus niet bang om hard te werken en doorzetten, maar weet ook goed wanneer je even een stapje terug kunt doen.
Onze kantoren zijn gevestigd in Palma de Mallorca en Bali waardoor het wel handig dat je van avontuur en reizen houdt. Je ontwikkelt door het reizen eigenschappen die erg handig zijn als recruitment consultant. Reizen vereist vaak flexibiliteit en aanpassingsvermogen waardoor je in staat bent om snel te schakelen in plannen of onverwachte gebeurtenissen. Kortom reislustige mensen hebben vaak een open mind, flexibiliteit en zelfstandigheid. Deze eigenschappen en voordelen dragen zeker bij aan het zijn van een succesvolle consultant!
Wanneer je professionals aan klanten matcht, is het belangrijk dat je precies weet wat ieders wensen en belangen zijn. Daarom zul je veel moeten communiceren met alle partijen. Weten wanneer je welke vraag moet stellen en hoe je snel en efficiënt tot de kern komt zijn dan ook de basisvaardigheden voor iedere goede consultant. Dit betekent niet dat je altijd het hoogste woord moet hebben (juist niet), maar wel dat je communicatief sterk moet zijn. Soms zal hier ook wat overtuigingskracht bij nodig zijn.
Verder is het van groot belang dat je een liefhebber van Carnaval bent. Mensen komen samen om te feesten, zingen, dansen en genieten, met een gevoel van samenhorigheid. Carnaval is een moment om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en om te genieten van het moment. Kortom; Mallorca 2.0. Vind je Carnaval nou helemaal niks? Dan kom je ook weg met een goede Voldemort impressie.