Werken bij Add Value

Waar recruitment professionals locatie onafhankelijk de vrijheid hebben om goede revolutionaire ideeën uit te werken en te bouwen!

Heb jij al lange tijd de ambitie om in het buitenland te wonen en werken? Bekijk hieronder onze sollicitatievideo met directeur Jeroen van Holst

Ook wij zoeken talent!

Add Value kernwaarden

Vrijheid

Vrijheid

No-nonsens club

No-nonsens club

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Vriendenteam

Vriendenteam

Avonturiers

Avonturiers

Kwaliteit

Kwaliteit

Wat jij moet weten als je bij ons komt werken

Ons kantoor heeft maar liefst 6 office dogs!

6 office dogs

Selly, Suri, Cookie & Bru

Hoofdkantoor in Palma de Mallorca en hub op Bali

3 kantoren

Mallorca, Bali & Nederland

die het leukste team ooit vormen!

12 enthousiaste collega’s

Elke vrijdag vieren wij om 13:00 al weekend!

Lunchen

ELKE VRIJDAG

Fancy restaurants, boottrips & veel gezelligheid!

zomer & eindejaar

celebration

Sales Games met incentives naar zonovergoten bestemmingen!

incentive TRIPS

Madrid, Ibiza & more!

De top 5 consultant eigenschappen die je nodig hebt om bij Add Value te werken.
Benieuwd of jij alle boxen checkt?

Het recruitment vak is soms net als ondernemen, maar dan wel zonder het ondernemersrisico. Jij bent verantwoordelijk voor jouw markt en kunt deze bedienen met je eigen persoonlijke touch. Hierdoor zien we dat de meeste vaardige consultants op zijn minst een vleugje ondernemersgeest hebben.
Werken in de recruitment industrie komt met strakke deadlines en hoge werkdruk en vaak afwijzing. Succesvolle consultants weten dit en kunnen de hoge werkdruk goed combineren met ontspanning. Je bent dus niet bang om hard te werken en doorzetten, maar weet ook goed wanneer je even een stapje terug kunt doen.
Onze kantoren zijn gevestigd in Palma de Mallorca en Bali waardoor het wel handig dat je van avontuur en reizen houdt. Je ontwikkelt door het reizen eigenschappen die erg handig zijn als recruitment consultant. Reizen vereist vaak flexibiliteit en aanpassingsvermogen waardoor je in staat bent om snel te schakelen in plannen of onverwachte gebeurtenissen. Kortom reislustige mensen hebben vaak een open mind, flexibiliteit en zelfstandigheid. Deze eigenschappen en voordelen dragen zeker bij aan het zijn van een succesvolle consultant!
Wanneer je professionals aan klanten matcht, is het belangrijk dat je precies weet wat ieders wensen en belangen zijn. Daarom zul je veel moeten communiceren met alle partijen. Weten wanneer je welke vraag moet stellen en hoe je snel en efficiënt tot de kern komt zijn dan ook de basisvaardigheden voor iedere goede consultant. Dit betekent niet dat je altijd het hoogste woord moet hebben (juist niet), maar wel dat je communicatief sterk moet zijn. Soms zal hier ook wat overtuigingskracht bij nodig zijn.
Verder is het enorm belangrijk dat je een grote Carnaval liefhebber bent, Mensen komen samen om te feesten, te zingen en te dansen, te zuipen en er heerst een gevoel van saamhorigheid. Carnaval is een moment om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en om te genieten van het moment. Kortom; Mallorca 2.0. Vind je Carnaval nou helemaal niks? Dan kom je ook weg met een goede Voldemort impressie.